Persondatapolitik

BESTYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Masen Consulting opbevarer dine oplysninger i trygge hænder


Vores opgaver indebærer i høj grad behandling af personfølsomme oplysninger, som omfatter kandidater, kunder og medarbejder. Masen Consulting optræder derfor som både dataansvarlig og som databehandler i arbejdsmæssige sammenhænge.


Vi har derfor implementeret databeskyttelsesregler herunder GDPR, til brug i vores løbende arbejde samt sikkerheden for kandidater, kunder og medarbejdere.


Derudover har vi vedtaget interne politikker og retningslinjer, samt tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikrer at alle data behandles sikkert og fortroligt. Vores IT-systemer sikrer den tekniske sikkerhed, ligesom vi anvender de bedste og mest tilgængelige løsninger.


Personoplysninger

Masen Consulting indsamler personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at levere vore services til vore kunder. Vi sikrer, at alle oplysninger bliver registreret efter de krav som beskrives i databeskyttelsesreglerne.


Alle oplysninger på kandidater, kunder og medarbejdere vil blive behandlet i separate processer, der sikrer at vi har det rette behandlingsgrundlag samt yder den rette sikkerhed og fortrolighed.


Kontakt

Har du spørgsmål til vores databehandling af personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.