YDELSER

Effektive og holdbare løsninger

Med sikre og velafprøvede processer i rekruttering, veldokumenteret og troværdige Personligheds- og Kognitive tests, en nøje udtænkt opstartsplan med opfølgning, samt et genplaceringsforløb der gavner både virksomheder og medarbejdere, kan vi med stolthed og sikkerhed i stemmen sige, at vi tilbyder de bedste ydelser i markedet.


Dermed er ringen sikret for din virksomhed!

Rekruttering / Headhunting


At matche den rette kandidater med den rette virksomhed er en opgave for erfarne specialister med et stort netværk. Med en sikker struktur og gennemprøvede processer sikrer vi dig en holdbar rekruttering. Vi er specialister!

Test / Assessment


Vi er certificerede i forskellige test systemer alt efter den enkelte opgave. Vores analyse værktøjer omhandler Personlighedstest, Kognitiv test og forskellige Type tests. Alle analyser sikrer os en grundig og nuanceret beskrivelse af kandidaterne, som vi kan holde op mod den profil, der søges.

LÆS MERE

Genplacering / Outplacement


Alle virksomheder kommer ud for at skulle afskedige en medarbejder gennem tiden. Vi har opbygget en struktureret proces med en aktiv sparring der vil hjælpe de opsagte medarbejdere videre i deres arbejdsliv. Det giver medarbejderen tryghed og sender et godt signal i egen organisationen.

LÆS MERE

Opstartsplan / Onboarding


Alle ved, at de første 100 dage i en virksomhed er de vigtigst for et langt og godt samarbejde. Vi har som en integreret del af vores rekrutteringsprocess indbygget en struktureret køreplan, for at hjælpe kandidatens opstart i det nye job til at forløbe smidigt og effektivt.

LÆS MERE

unsplash