SEARCH & SELECTION

ER DU I TVIVL OM EN KANDIDAT -

ER DU IKKE I TVIVL !


Opgaven med at finde nye kvalificerede medarbejdere, er en stor opgave. Det er ofte en opgave for specialister med netværk og sikker struktur / proces, for at nå rigtigt i mål med den rigtige medarbejder.


Vi er specialister indenfor seach & selection, og har gennem mere end 30 år været med til et utal af rekrutteringer, i såvel Danmark som internationalt. Det koster penge at tage fejl, hvis man har rekrutteret den forkerte person - det er ikke bare lønnen i sig selv, men kan være alt fra tabt salg, goodwill, uro i medarbejderstaben osv - alt sammen lagt sammen løber det op i et stort beløb. Vi er med til at sikre dig at dette ikke sker.

Vores proces er gennemprøvet og kvalitetssikret og vi bruger altid forskellige værktøjer alt efter opgaven for at sikre personlighed eller andet. Kvalitet er nøgleordet! Når du samarbejder med os, samarbejder du med konsulenter der sætter sig ind i din verden, og på den måde kan vi garantere at finde de specialister i har brug for.


Vores rekrutteringsproces, som alle kunder og kandidater bliver en del af, er et resultatat af mange års viden og erfaring og sikrer, at de kandidater vi ansætter, er det perfekte match for jeres virksomhed.


Hvorfor er Rekruttering vigtigt? 

Rekruttering handler i høj grad om tiltrækning og udvælgelse af medarbejdere, og det er i særdeleshed udvælgelsesprocessen der er vigtig. At finde frem til den rette medarbejder til din virksomhed, er vigtigt for dig og resten af organisationen og er nok den største udfordring i dag.

Som konsulenthus har vi hos Masen Consult mange års erfaring med, at rekruttere medarbejdere til et bredt spekter af brancher og virksomheder. Dette har også resulteret i, at vi ved hvad der skal til, for at skabe det perfekte match. Derfor giver vi som standard altid 1 års garanti for de kandidater der bliver rekrutteret igennem os. Vores erfaring, processer og gennemarbejdede koncepter gør at vi ved, hvad der virker inden for de forskellige felter vi opererer på. En vellykket rekruttering for os, betyder ikke bare en ny medarbejder, men at vi givet dig de kompetencer, ideer og erfaringer, som din virksomhed har brug for at fortsætte sin udvikling.