ASSESSMENTS

''VIDEN OM'' i beslutningsfasen

sikrer dig den rette beslutnig!

Den rette test til det rette formål er en klar forudsætning for et brugbart resultat.


Vi har derfor opbygget en bred pakke af test systemer, som sikrer en god og valid insight. I kan derfor som virksomhed anvende vores Assessment program i forbindelse med rekruttering og udvikling af jeres medarbejdere på alle niveauer. Det er et redskab, der kan sikre jer de rette personlighedsprofiler og sparer jer for unødvendige omkostninger ved, at ansætte den forkerte person. Derved sikrer i en hurtig og effektiv afklaring omkring deltagernes styrker, potentialer, udviklingsområder og eventuelle begrænsninger i forhold til den givne jobfunktion der søges efter.

 

Vi giver altid vores kandidater en åben, klar og direkte personlig tilbagemelding efter test. Dette består i et dybdegående interview, som selvfølgelig er baseret på resultater af de tests kandidaten har gennemført. Vores tests viser resultatet i forhold til personlighed, adfærd og færdigheder. I forhold til vores Assessment produkt har Masen Consult en klar mission om, at alle deltagere/kunder får en grundig og brugbar feedback på HELE forløbet.


Vores Assessment program bruges også ved flere af vore andre produkter, såsom coaching program, performance / træning, outplacement mm. Igen det vigtigste ved brug af tests, er at bruge den rigtige test til det rette formål og derfor er vore medarbjdere alle certificeret og har stor erfaring i de forskellige værktøjer vi tilbyder.


  1. Personlighedstest
  2. Adfærdstests
  3. Motivationstests
  4. Kognitive tests
  5. 360 graders tests
  6. Typologi tests


Kontakt os for at høre mere.